Beeovita

BöRLIND ANNE LIND dusjsåpekassett Tb 150 ml

BöRLIND ANNE LIND Duschgel cassis Tb 150 ml

  • 18.49 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: BOERLIND GMBH
  • Varenummer: 3144107
  • EAN 4011061211010

Beskrivelse

BÖRLIND ANNE LIND Gel Cassis 150ml

BÖRLIND ANNE LIND Gel Cassis Tb 150 ml er spesialdesignet for å fukte og gi næring til huden din. Produktet er en forfriskende, velduftende gel beriket med naturlige ingredienser som cassis og andre organiske komponenter som gir en foryngende effekt på sliten og kjedelig hud.

Den ikke-fettete gelformelen trekker raskt inn i huden og etterlater den myk, smidig og sunn. Den er perfekt for bruk som en daglig fuktighetskrem, siden den bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i huden din samtidig som den gir intensiv pleie til sensitive og tørre hudtyper.

Inkludert i BÖRLIND ANNE LIND-kolleksjonen, er dette produktet laget med ingredienser av høy kvalitet som er etisk hentet, noe som gjør dem miljøvennlige og grusomhetsfrie.

Samlet sett, hvis du leter etter et unikt formulert hudpleieprodukt som er skånsomt nok til å bruke daglig, er BÖRLIND ANNE LIND Gel Cassis Tb 150 ml et utmerket valg. Enten du ønsker å hydrere eller revitalisere huden din, gir dette produktet effektive resultater som umiddelbart vil øke hudens utseende og gi den en uimotståelig ungdommelig glød.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice