Beeovita

BöRLIND ANNE LIND dusjsåpe appelsin ingefær Tb 150 ml

BöRLIND ANNE LIND Duschgel orange ginger Tb 150 ml

  • 18.49 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: BOERLIND GMBH
  • Varenummer: 3144099
  • EAN 4011061211027

Beskrivelse

BÖRLIND ANNE LIND gel appelsin ingefær Tb 150 ml

Si hei til BÖRLIND ANNE LIND gel appelsin ingefær Tb 150 ml, den perfekte løsningen for de som ønsker å nyte frisk og velduftende hud uten problemer. Dette produktet er spesielt designet for å gi mild, men effektiv rens og fuktighet til huden din. Den kommer i et slankt 150 ml rør som er enkelt å bruke og flott for reiser. Denne gelen er perfekt for personer med normal til tørr hud, og den egner seg for bruk på både ansikt og kropp.

La oss snakke om ingrediensene. BÖRLIND ANNE LIND gel appelsin ingefær Tb 150 ml inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser, inkludert appelsinolje og ingefærekstrakt. Disse ingrediensene jobber sammen for å gi en forfriskende og forfriskende aroma som vil vekke sansene dine, i tillegg til å gi dyp næring til huden din.

Gelen er enkel å bruke, og den skummer inn i et fyldig og kremet skum som skånsomt renser og fukter huden din. Den unike formelen etterlater huden din myk, glatt og hydrert, uten noen fete rester.

For å bruke produktet må du ganske enkelt fukte huden med varmt vann, påføre gelen på kroppen eller ansiktet og massere forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig med vann og tørk med et håndkle. Voila! Du er ferdig.

Ta hudpleierutinen til neste nivå med BÖRLIND ANNE LIND gel appelsin ingefær Tb 150 ml. Prøv det i dag og opplev fordelene selv.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice