Beeovita

BöRLIND ANNE LIND dusjsåpe sitrongress Tb 150 ml

BöRLIND ANNE LIND Duschgel lemon grass Tb 150 ml

  • 18.49 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: BOERLIND GMBH
  • Varenummer: 3144076
  • EAN 4011061211041

Beskrivelse

BÖRLIND ANNE LIND Gel Lemongrass Tb 150 ml

Bring friskheten til sitrongress til din daglige hudpleierutine med BÖRLIND ANNE LIND Gel Lemongrass Tb 150 ml. Denne forfriskende rensegelen er spesielt formulert for å dyptrense og berolige alle hudtyper.

Den skånsomme gelformelen er beriket med organisk sitrongress og andre naturlige ingredienser som bidrar til å redusere overflødig oljeproduksjon, rense porene og fremme en strålende, sunn hud. Sitrongresset virker som en naturlig snerpende, hjelper til med å stramme og strammer opp huden, samtidig som den gir en frisk, ren duft.

I motsetning til andre sterke renseprodukter, er BÖRLIND ANNE LIND Gel Lemongrass Tb 150 ml formulert for å være skånsom mot huden, noe som gjør den ideell for selv de mest sensitive hudtyper. Kombinasjonen av naturlige ingredienser fjerner urenheter og sminke, og etterlater huden din ren, oppfrisket og revitalisert.

Den kompakte tubedesignen til BÖRLIND ANNE LIND Gel Lemongrass Tb 150 ml gjør den enkel å ha med deg på farten, slik at du aldri trenger å gå på kompromiss med hudpleierutinen din. Bruk denne forfriskende rensegelen morgen og kveld for å oppnå en klar, sunn hud.

Opplev kraften til økologisk sitrongress med BÖRLIND ANNE LIND Gel Lemongrass Tb 150 ml - en forfriskende, naturlig måte å revitalisere og gi næring til huden din.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice