Beeovita

BöRLIND ANNE LIND dusjsåpe vanilje Tb 150 ml

BöRLIND ANNE LIND Duschgel vanilla Tb 150 ml

  • 18.49 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: BOERLIND GMBH
  • Varenummer: 3144030
  • EAN 4011061211089

Beskrivelse

BÖRLIND ANNE LIND Gel Vanilla Tb 150 ml

Vi introduserer BÖRLIND ANNE LIND Gel Vanilla, en luksuriøs gel som gir optimal fuktighet og næring til huden. Dette utsøkte produktet inneholder naturlige ingredienser av høy kvalitet som vaniljeekstrakt som trenger dypt inn i huden for å gi langvarig fuktighet.

BÖRLIND ANNE LIND Gel Vanilla Tb 150 ml er spesialdesignet for å berolige og forfriske huden, og gir en jevn og smidig tekstur. Formuleringen er skånsom og ikke-irriterende, noe som gjør den egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Det naturlige vaniljeekstraktet i gelen har utmerkede antioksidantegenskaper, som beskytter huden mot frie radikaler og miljøskader . Dette bremser igjen aldringsprosessen, slik at huden ser ungdommelig og strålende ut lenger.

I tillegg har BÖRLIND ANNE LIND Gel Vanilla Tb 150 ml utmerkede gjenopprettende egenskaper, som hjelper til med å reparere skadede hudceller og fornye hudens naturlige fuktighetsbarriere. Resultatet er myk, glødende og sunn hud.

Produktet kommer i en hendig tube på 150 ml, noe som gjør det enkelt å bruke og praktisk å bære rundt. Den er også 100 % vegansk, grusomhetsfri og fri for parabener, mineraloljer og andre skadelige kjemikalier som kan skade huden.

Opplev naturens fordeler med BÖRLIND ANNE LIND Gel Vanilla Tb 150 ml i dag og få en vakker, sunn hud som er naturlig hydrert og forynget.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice