Beeovita

FORMFIT RYGGSTØTTE ryggbandasje M

FORMFIT BACK SUPPORT Rückenbandage M

  • 120.83 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

UTFORMING RYGGSTØTTE Ryggstøtte M

Komfort og stabilitet for en sterkere, sunnere rygg

Vi introduserer FORMFIT BACK SUPPORT Back Support M, den perfekte løsningen for alle som ønsker å forbedre holdningen, redusere ryggsmerter og forbedre sine daglige aktiviteter. Denne høykvalitets ryggstøtten er omhyggelig designet for å gi optimal støtte, komfort og stabilitet uten å gå på kompromiss med mobilitet eller fleksibilitet.

Nøkkelfunksjoner og fordeler

  • FormFit-teknologi for en personlig passform
  • Lavprofildesign for maksimal mobilitet
  • Justerbar komprimering for tilpasset støtte
  • Komfortabel polstring og pustende materialer for bruk hele dagen
  • Innebygde stag for ekstra stabilitet

Slik fungerer det

FORMFIT BACK SUPPORT Ryggstøtte M er laget med FormFit-teknologi, som gjør at den tilpasser seg perfekt til kroppens konturer for en tilpasset passform. Den lavprofilerte designen sikrer maksimal mobilitet, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter uten begrensninger. Den justerbare kompresjonen lar deg tilpasse nivået av støtte du trenger, mens den komfortable polstringen og de pustende materialene sørger for at de kan bæres hele dagen. De innebygde stagene gir ekstra stabilitet og støtte for en sunnere, sterkere rygg.

Hvem er det for

FORMFIT BACK SUPPORT Back Support M er ideell for alle som ønsker å forbedre holdningen, redusere ryggsmerter og forbedre sine daglige aktiviteter. Den er perfekt for personer som tilbringer lange timer sittende eller stående, de med fysisk krevende jobber, og alle som leter etter en komfortabel, effektiv ryggstøtteløsning.

Bestill din i dag

Hvis du er klar til å ta rygghelsen til neste nivå, bestill din FORMFIT BACK SUPPORT Back Support M i dag. Med sin personlige passform, komfortable design og ekstra stabilitet, er den den perfekte løsningen for alle som ønsker å forbedre holdningen og redusere ryggsmerter.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice