Beeovita
Mepilex Border Lite silikonskumdressing 10x10cm 5 stk
Mepilex Border Lite silikonskumdressing 10x10cm 5 stk

Mepilex Border Lite silikonskumdressing 10x10cm 5 stk

Mepilex Border Lite Silikonschaumverband 10x10cm 5 Stk

  • 103.98 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Mepilex Border Lite silikonskumdressing 10x10cm 5 stk.

Mepilex Border Lite silikonskumbandasje er designet for å tilby utmerket sårheling og behandling for pasienter som er svært følsomme for smerte. Denne bandasjen har en tynn og komfortabel design, noe som gjør den til et ideelt valg for pasienter med skjør hud. Den er også laget med mildt, men effektivt silikonlim, som sikrer at bandasjen holder seg sikkert på plass uten å forårsake smerte eller ubehag under fjerning.

Mepilex Border Lite silikonskumbandasje måler 10x10 cm, og gir god dekning for sår på ulike deler av kroppen. Bandasjen er sammensatt av et mykt og smidig skummateriale som tilpasser seg kroppens konturer, noe som sikrer at såret er beskyttet og holder seg på plass. Skummaterialet absorberer også overflødig ekssudat fra såret, forhindrer maserasjon og fremmer et sunt sårhelingsmiljø.

Mepilex Border Lite silikonskumbandasje har en svært pustende design som lar luft og fuktighet sirkulere fritt, reduserer risikoen for hudmaserasjon og fremmer sunn sårheling. Den er også designet for å være svært fleksibel, noe som sikrer at bandasjen kan opprettholde en optimal passform selv når pasienten beveger seg rundt eller deltar i fysiske aktiviteter.

Mepilex Border Lite silikonskumbandasje kommer i en pakke med fem, noe som gjør den til et ideelt valg for travle helsepersonell som trenger å skifte bandasje ofte. Hver dressing er individuelt pakket inn for å sikre maksimal hygiene og bekvemmelighet.

Med sitt overlegne design og høykvalitetsmaterialer er Mepilex Border Lite silikonskumbandasje det ideelle valget for pasienter som er svært følsomme for smerte og krever effektiv sårheling og behandling. Bestill din i dag og opplev fordelene med denne avanserte sårbandasjen selv!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice