Beeovita

Askina Calgitrol Ag sårbandasje 10x10cm 10 stk

Askina Calgitrol Ag Wundauflage 10x10cm 10 Stk

  • 354.99 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: B. BRAUN MEDICAL AG
  • Varenummer: 2993028
  • EAN 4039239541578

Beskrivelse

Askina Calgitrol Ag sårbandasje 10x10cm 10 stk

Askina Calgitrol Ag sårbandasje er en førsteklasses bandasje designet for å fremme rask og effektiv sårheling. Med sin kraftige blanding av naturlige kalsiumalginatfibre og ioniske sølvpartikler, gir denne bandasjen det ideelle miljøet for sårheling, beskytter såret mot skadelige mikroorganismer og hjelper til med veksten av sunt vev.

Sølvionene i bandasjen bidrar til å redusere betennelse, forhindre infeksjon og fremme cellevekst. De er naturlig antimikrobielle, noe som betyr at de effektivt kan drepe bakterier og forhindre vekst av patogener i såret, og dermed redusere risikoen for infeksjon.

Askina Calgitrol Ag sårbandasje er svært absorberende og kan håndtere store mengder av såreksudat, holder såret tørt og skaper et optimalt miljø for tilheling. Bandasjen er laget av myke, fleksible, ikke-vevde fibre som er behagelige å ha på og som ikke irriterer huden eller forverrer sårsmerter.

Denne pakken inneholder 10 stk Askina Calgitrol Ag sårbandasje, hver måler 10x10 cm. Bandasjen er enkel å påføre og kan enkelt kuttes til for å passe til såret ditt. Det krever ikke hyppige skift, reduserer frekvensen av bandasjeskift og lar såret gro raskere uten unødvendige forstyrrelser.

Hvis du vil ha en høykvalitets, effektiv sårforbinding som vil akselerere sårhelingsprosessen, så er Askina Calgitrol Ag sårbandasje den perfekte løsningen for deg!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice