Beeovita

HERBORISTERIA Fruttilino fruktte åpen 1 kg

HERBORISTERIA Fruttilino Früchtetee offen 1 kg

  • 72.81 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -2.91 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør HERBORISTERIA
  • Varenummer: 2974999
  • EAN 7612102312115

Beskrivelse

HERBORISTERIA Fruttilino Fruit Open 1 kg

HERBORISTERIA Fruttilino Fruit Open 1 kg er en førsteklasses kvalitetsblanding av de beste fruktene i verden. Denne blandingen av saftige og deilige frukter inkluderer solbær, bjørnebær, blåbær, bringebær, kirsebær, jordbær og tranebær. All frukt er nøye hentet fra lokale bønder som følger strenge kvalitetsstandarder i høsting og pakking.

Denne pakken med HERBORISTERIA Fruttilino Fruit Open 1 kg er perfekt for småspising alene eller å legge til din favorittsmoothie, yoghurt eller frokostblanding. Den er ideell for folk som leter etter et sunnere alternativ til sukkerrike snacks. Denne pakken er også et flott tillegg til salater og desserter.

HERBORISTERIA Fruttilino Fruit Open 1 kg er 100 % naturlig og inneholder ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller kunstige smaksstoffer. Den er glutenfri, veganvennlig og egnet for personer med kostholdsbegrensninger. Dette produktet er rikt på antioksidanter, vitaminer og fiber, som bidrar til å fremme generell velvære.

HERBORISTERIA er et pålitelig merke i helse- og velværeindustrien, og dette produktet er intet unntak. Den er pakket i en gjenlukkbar pose som holder friskheten og smaken intakt, slik at du kan nyte de deilige fruktene i lang tid.

Bestill din HERBORISTERIA Fruttilino Fruit Open 1 kg nå og opplev naturens godhet i hver bit!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice