Beeovita
Atrauman Ag compresses 10x20cm sterile 10 pcs
Atrauman Ag compresses 10x20cm sterile 10 pcs

Atrauman Ag compresses 10x20cm sterile 10 pcs

Atrauman Ag Kompressen 10x20cm steril 10 Stk

  • 108.95 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 2971937
  • EAN 4049500271387
Beløp i en pakke. 10

Beskrivelse

Atrauman Ag-kompresser 10x20cm, sterile 10 stk.

Atrauman Ag-kompresser er spesialdesignet for å gi effektiv sårbehandling for infiserte og kontaminerte sår. Disse kompressene kommer i en steril pakke med 10 stk og måler 10x20cm hver. De har et innovativt sølvbelegg, som gjør det til en kraftig antimikrobiell bandasje. Sølvet som brukes i bandasjen frigjør positivt ladede ioner som bidrar til å bekjempe bakterier, reduserer risikoen for infeksjon og fremmer helbredelse.

Atrauman Ag-kompressene reduserer smerte og lindrer ubehag som følger med tradisjonelle bandasjer og sårbehandling. De er laget av mykt materiale som gir en skånsom dempende effekt, som sikrer maksimal komfort og beskyttelse på sårområdet.

Som en steril bandasje er Atrauman Ag-kompressene trygge å bruke, og sikrer at sårinfeksjoner er unngås. De er laget med materialer av høy kvalitet og er egnet for bruk på alle typer sår, inkludert kirurgiske sår, brannskader og kroniske sår.

Atrauman Ag-kompressene er enkle å bruke og kan påføres direkte på sårområdet. I motsetning til vanlig bandasje, fester ikke disse kompressene seg til såret, noe som gjør det enkelt å fjerne uten å forårsake ytterligere skade på såret.

Samlet sett er Atrauman Ag komprimerer 10x20cm steril 10 stk en ideell sårbehandlingsløsning som gir kraftig antimikrobiell beskyttelse, demping og høykvalitetsbeskyttelse under tilhelingsprosessen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice