Beeovita

Silvercel Hydroalginat tamponade 2.5x30.5cm 5 pcs

Silvercel Hydroalginat Tamponade 2.5x30.5cm 5 Stk

  • 158.18 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 40.68 USD / -14%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør KCI MEDICAL GMBH
  • Varenummer: 2956369
  • EAN
Beløp i en pakke. 5
Lagringstemperatur. min 15 / max 30 ℃

Beskrivelse

Silvercel Hydroalginate Tamponade 2,5x30,5cm 5 stk

Silvercel Hydroalginate Tamponade 2,5x30,5cm 5 stk er en avansert sårbandasje designet for å gi et fuktig sårhelingsmiljø for optimal sårheling. Laget med en unik blanding av hydroalginatfibre og sølv, er denne tamponaden svært effektiv for å kontrollere og redusere risikoen for infeksjon i sår.

Hydroalginatfibrene i denne tamponaden har kapasitet til å absorbere store mengder såreksudat og forvandles til en myk, gellignende substans. Denne gel-lignende konsistensen bidrar til å forhindre at bandasjen fester seg til såret og gir en behagelig og smertefri påføring og fjerning for pasienten.

I tillegg gir sølvet i denne tamponaden kraftige antimikrobielle egenskaper. Den bidrar til å redusere risikoen for infeksjonsfremkallende bakterier og fremmer et sunnere sårhelingsmiljø.

Silvercel Hydroalginate Tamponade er egnet for bruk på en rekke moderate til sterkt væskende sår, inkludert trykksår, diabetisk fot sår, venøse stasisår og operasjonssår. Den er designet for å enkelt kuttes til passende form og størrelse for å passe sårstedet, noe som gjør den ideell for bruk i en rekke bruksområder.

Med sin overlegne absorberende kapasitet og antimikrobielle egenskaper, Silvercel Hydroalginate Tamponade er et utmerket valg for sårbehandling og fremme optimal sårheling.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice