Beeovita

HÅNDLEDDSSTØTTE AL høyre lang polstret XS

WRIST BRACE AL rechts lang gepolstert XS

  • 76.68 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

HÅNDLEDDSSTØTTE AL høyre lang polstret XS

HÅNDLEDDSSTØTTE AL høyre lang polstret XS er et utmerket alternativ for alle som leter etter støtte og lindring fra håndleddssmerter. Denne håndleddsstøtten er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet og er designet for å gi eksepsjonell komfort og støtte.


Funksjoner:

  • Polstret design: Polstringen på denne håndleddsstøtten bidrar til å redusere trykket på håndleddet og gir ekstra støtte.
  • Justerbare stropper: De justerbare stroppene på håndleddsstøtten lar deg tilpasse passformen til dine behov, og sikrer en tettsittende, komfortabel passform hele dagen.
  • Høyrehåndsdesign: Denne håndleddsstøtten er designet spesielt for bruk på høyre hånd, og gir målrettet støtte der du trenger det mest.
  • Lang design: Den lange utformingen av håndleddsstøtten gir ekstra dekning, og hjelper til med å støtte håndleddet hele veien oppover underarmen.
  • Høykvalitetsmaterialer: Laget av materialer av topp kvalitet, denne håndleddsstøtten er slitesterk og bygget for å vare.

Fordeler:

  • Letter smerte: Denne håndleddsstøtten er designet for å gi støtte og lindring fra håndleddssmerter, noe som gjør den til et godt valg for alle som lider av leddgikt, karpaltunnelsyndrom eller andre håndleddsrelaterte lidelser.
  • Forbedrer stabiliteten: Den polstrede designen og de justerbare stroppene til denne håndleddsbøylen bidrar til å forbedre stabiliteten og forhindre ytterligere skade, noe som gjør den til et utmerket alternativ for idrettsutøvere eller alle som kommer seg etter en håndleddsskade.
  • Komfortabel passform: Takket være de justerbare stroppene og det polstrede designet gir denne håndleddsstøtten en komfortabel, tettsittende passform som ikke vil klemme eller gnage huden din.

Konklusjon:

HÅNDLEDDSSTØTTE AL høyre lang polstret XS er et enestående produkt for alle som trenger håndleddsstøtte og smertelindring. Med sine høykvalitetsmaterialer, justerbare stropper og polstret design, tilbyr denne håndleddsstøtten eksepsjonell komfort og støtte samtidig som den fremmer helbredelse og reduserer risikoen for ytterligere skade.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice