Beeovita

HÅNDLEDDSSTØM AL høyre lang polstret S

WRIST BRACE AL rechts lang gepolstert S

  • 76.68 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

HÅNDLEDDSBØLLER AL høyre lang polstret S

HÅNDLEDDSBØLLER AL høyre lang polstrede S er den perfekte løsningen for personer som lider av håndleddsskader eller tilstander som karpaltunnelsyndrom. Designet for å tilby maksimal støtte og komfort, er denne tannreguleringen spesiallaget med materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og lang levetid.

Belsen er skreddersydd for å passe til høyre håndledd, med en justerbar stropp som gir en sikker passform. Det lange designet gir ekstra støtte til håndleddet og hjelper til med å holde det i riktig posisjon, noe som hjelper til med helbredelse og reduserer smerte. Støtten er også polstret for ekstra komfort og kan brukes i lengre perioder uten å forårsake ubehag.

Bestlen er enkel å påføre og fjerne og kan justeres for å passe individuelle behov. Den er lett og pustende, noe som betyr at den ikke vil forårsake irritasjon eller ubehag. Bøylen er også enkel å rengjøre og kan håndvaskes eller maskinvaskes ved behov.

Dette produktet er perfekt for personer som trenger å bruke håndleddene til arbeid eller andre aktiviteter. Den er ideell for de som lider av gjentatte belastningsskader eller de som nylig har gjennomgått operasjon. WRIST BRACE AL right long polstret S er et must-ha-tilbehør for alle som trenger ekstra støtte for håndleddene.

Bestill din i dag og nyt fordelene med en veldesignet og godt laget håndleddsstøtte .

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice