Beeovita
Abri-San Premium anatomisk formet innsats Nr1A 10x28cm beige
Abri-San Premium anatomisk formet innsats Nr1A 10x28cm beige

Abri-San Premium anatomisk formet innsats Nr1A 10x28cm beige

Abri-San Premium anatomisch geformte Einlage Nr1A 10x28cm beige

  • 15.56 CHF

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 5.91 CHF / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør SMEDICO AG
  • Varenummer: 2848289
  • EAN 5703538967320

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Shelter-San Premium anatomisk formet innsats NR1A Beige

The Shelter-San Premium Anatomically Shaped Insert NR1A er et overlegen kvalitetsprodukt designet for å gi maksimal komfort og beskyttelse for de med inkontinensproblemer. Enten på grunn av alder, sykdom eller skade, kan inkontinens være en ubehagelig, pinlig og stressende tilstand. Det er derfor Shelter-San Premium Anatomically Shaped Insert er den perfekte løsningen for å løse inkontinensproblemer og gjenopprette verdighet og tillit hos de som lider av det.

Dette produktet er laget med materialer av høyeste kvalitet og har blitt anatomisk formet for å passe til kroppens konturer, noe som gjør det mer komfortabelt og effektivt enn andre generiske inkontinensinnlegg. Produktet er laget av et mykt, pustende materiale som føles behagelig mot huden og bidrar til å forhindre irritasjon. Shelter-San Premium anatomisk formet innsats NR1A har en sugekapasitet på 200 ml, som er ideell for personer med lett til moderat inkontinens.

Med en størrelse på 10 x 28 cm er dette produktet kompakt og diskret, noe som gjør det enkelt å bære med deg uansett hvor du går. Hver pakke inneholder 28 deler, noe som gir deg rikelig med innsatser du kan bruke i hverdagen. Den beige fargen på dette produktet er subtil og nøytral, noe som gjør det enkelt å bruke med ethvert antrekk eller under alle klær.

Samlet sett er Shelter-San Premium Anatomically Shaped Insert NR1A en utmerket løsning for personer med inkontinens som ønsker å forbedre livskvaliteten og føle seg mer selvsikker og komfortabel. Bestill pakken med innlegg i dag og begynn å føle deg som deg selv igjen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice