Beeovita

SEMADENI munnspade 150x18mm polystyren 100 stk

SEMADENI Mundspatel 150x18mm Polystyrol 100 Stk

  • 48.84 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 13.59 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør SEMADENI AG
  • Varenummer: 2753413
  • EAN

Beskrivelse

SEMADENI Tungepressere 150x18mm polystyren 100 stk

SEMADENI tungedepressorer er avgjørende for medisinske fagpersoner og omsorgspersoner for å undersøke munnhulen til pasienter. Pakken inneholder 100 stykker depresorer, som gir en holdbar og langvarig forsyning til helseinstitusjoner. Hver tungepresser måler 150x18 mm, ideell for bruk på både voksne og barn.

Disse tungepresserne er laget av høykvalitets polystyrenmateriale og er solide, glatte og pålitelige for nøyaktige undersøkelser. Den lette utformingen av hver depressor sikrer presis håndtering under bruk og reduserer håndtretthet, noe som gjør det lettere å lette muntlige eksamener. Glattheten til tungedepressorene eliminerer risikoen for kutt eller skrubbsår i pasientens munn.

SEMADENI tungedepressorer kommer i en ren, hygienisk pakke, som sikrer sikker bruk og oppbevaring. Disse tungedepressorene er egnet for ulike medisinske omgivelser som sykehus, klinikker, tannlegepraksis og sykehjem. I tillegg er disse polystyren-tungepresserne egnet for bruk i utdannings- eller forskningsmiljøer, noe som gjør dem allsidige og verdifulle medisinske verktøy.

SEMADENI tungedepressorer er enkle å bruke, og de gir et kostnadseffektivt middel for muntlig undersøkelse for medisinske fagpersoner og omsorgspersoner. Den høykvalitetskonstruksjonen til disse tungepresserne sikrer at de beholder formen og motstår sprekkdannelse eller splintring under bruk. Stol på SEMADENI for å tilby tungedepressorer av høyeste kvalitet som medisinske fagpersoner og omsorgspersoner kan stole på.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice