Beeovita
VITAM Gjærekstrakt R Urtekrukke 250 g
VITAM Gjærekstrakt R Urtekrukke 250 g

VITAM Gjærekstrakt R Urtekrukke 250 g

VITAM Hefe Extrakt R Kräuter Glas 250 g

  • 29.05 USD

Utbeholdning
Cat. H
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

VITAM Gjærekstrakt R Urteglass 250 g

Leter du etter en naturlig og deilig måte å bringe smak til måltidene dine? Sjekk ut VITAM Yeast Extract R Herbs! Laget med ingredienser av høy kvalitet og fullpakket med essensielle vitaminer og mineraler, er dette produktet den perfekte måten å tilføre smak og næring til favorittrettene dine.

Produktegenskaper

  • 250 g glasskrukke
  • Laget med høykvalitets gjærekstrakt og urter
  • Rik på essensielle vitaminer og mineraler, inkludert B-vitaminer og folsyre
  • Glutenfri, vegansk og egnet for de med melkeallergier
  • Inneholder ingen tilsatt MSG eller konserveringsmidler

Helsefordeler

VITAM Gjærekstrakt R Urter er en utmerket kilde til essensielle næringsstoffer, inkludert B-vitaminer, folsyre og mineraler som sink og jern. Disse næringsstoffene er avgjørende for å opprettholde et sunt immunsystem, støtte energimetabolismen og fremme generell helse og velvære.

Bruk

Denne gjærekstrakten er utrolig allsidig og kan brukes i en rekke retter for å tilføre deilig smak og næring. Prøv å bruke den som krydder til supper, sauser og gryteretter, eller som smørepålegg for smørbrød og toast. Det er også flott for å forbedre smaken av vegetariske og veganske retter.

Konklusjon

Hvis du leter etter en næringsrik og deilig måte å tilføre smak til måltidene dine, er VITAM Yeast Extract R Herbs det perfekte produktet. Laget med ingredienser av høy kvalitet og fullpakket med essensielle vitaminer og mineraler, vil dette produktet garantert bli en stift på kjøkkenet ditt. Prøv det i dag og smak forskjellen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice