Beeovita
DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50ml
DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50ml

DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50ml

DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50 ml

  • 70.49 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: COIDRO AG
  • Varenummer: 2640985
  • EAN

Beskrivelse

DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50ml: A High-Coverage Body Foundation

Leter du etter et produkt som kan hjelpe deg med å dekke opp kroppsfeil som arr, fødselsmerker og tatoveringer? Se ikke lenger enn DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50ml! Denne kroppsfoundationen med høy dekning er spesialdesignet for profesjonell bruk, men den er enkel nok for alle å bruke hjemme.

DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50ml er formulert med en høypigmentert krem ​​som gir full dekning for alle typer hudfeil. Den er perfekt for bruk på kroppen, og den kan brukes på alle hudtyper. Dette kroppsdekselet er flott for å dekke over arr og tatoveringer på kroppen din, og det er også flott for å dekke over årer og blåmerker på bena.

Dette produktet er også vannavstøtende, noe som betyr at det holder seg sette selv om du svetter eller blir våt. Den har også en langvarig formel, som gjør at du kan bruke den hele dagen uten å måtte påføre den på nytt. I tillegg inneholder den SPF 30, som gir huden din solbeskyttelse.

Slik bruker du:

  1. Rens og klargjør huden
  2. Påfør DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50 ml på huden din med en foundationbørste eller svamp for en jevn finish.
  3. Bland den inn i huden din til ønsket dekning er oppnådd.
  4. La det trekke i noen minutter før du kler deg ut.

DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50ml er tilgjengelig i 11 forskjellige nyanser, noe som betyr at du kan finne den perfekte nyansen som passer best til din hudfarge. Dette produktet kommer i en 50 ml tube, som er perfekt for touch-ups mens du er på farten.

Samlet sett er DERMACOLOR Body Cover D1 Tb 50 ml et flott produkt for de som ønsker å dekke over kroppsfeil . Den gir en feilfri dekning og den er langvarig, noe som gjør den til et ideelt valg for spesielle anledninger og profesjonell bruk. Prøv det nå og se forskjellen det gjør!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice