Beeovita
DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror Ds 15 ml
DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror Ds 15 ml

DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror Ds 15 ml

DERMACOLOR Camouflage Creme D61 Spiegel Ds 15 ml

  • 48.09 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: COIDRO AG
  • Varenummer: 2642317
  • EAN

Beskrivelse

DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror DS 15ml

DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror DS er en høypigmentert krembasert concealer designet for å dekke over enhver form for hudmisfarging eller ufullkommenhet. Produktet har en nøytral bisque undertone og er spesielt formulert for å hjelpe til med å nøytralisere rødhet og gi maksimal dekning, noe som gjør det ideelt for personer med middels til dype hudtoner som trenger intens fargekorrigering.

Formulert med ingredienser av høy kvalitet som bivoks, mineralolje og talkum, tilbyr DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror DS langvarig slitasje og er vannavstøtende, noe som sikrer at den holder seg hele dagen. Den krembaserte formelen er lett å blande, og gir en sømløs finish som ser naturlig og hudlignende ut. I tillegg kommer D61 Mirror DS pakket i en praktisk speilkompakt, noe som gjør den enkel å ta med mens du er på farten eller bruke den på farten.

DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror DS er hypoallergen, ikke-komedogen og parfymefri, noe som gjør den til et ideelt valg for personer med sensitiv hud. Enten du ønsker å dekke over mørke ringer, akne, misfarging eller andre ufullkommenheter, vil D61 Mirror DS garantert gi maksimal dekning og hjelpe deg å oppnå en feilfri hudfarge.

Samlet sett er DERMACOLOR Camouflage Cream D61 Mirror DS et utmerket valg for alle som trenger en høykvalitets, heldekkende concealer som effektivt kan kamuflere eventuelle ufullkommenheter og gi varig slitasje.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice