Beeovita
DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror Ds 15 ml
DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror Ds 15 ml

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror Ds 15 ml

DERMACOLOR Camouflage Creme D11 Spiegel Ds 15 ml

  • 64.91 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: COIDRO AG
  • Varenummer: 2642174
  • EAN

Beskrivelse

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml er den perfekte løsningen for de som ønsker å dekke hudfeil og oppnå en feilfri hudfarge. Kremen er spesielt formulert for å gi full dekning og skjule mørke ringer, urenheter, arr og andre ufullkommenheter i huden.

Den kommer i et praktisk 15 ml rør, som gjør det enkelt å påføre og bære mens du er på farten. Tuben har også et speil på hetten, som gjør det enkelt å påføre kremen selv når du er på farten.

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv og akne-utsatt hud. Den er dermatologisk testet og inneholder ingen dufter eller konserveringsmidler, noe som gjør den trygg å bruke på alle hudtyper.

Kremen har en kremaktig tekstur som blander seg lett inn i huden, og skaper en naturlig matt finish. Den er også vanntett og svettebestandig, noe som gjør den perfekt for bruk under sportsaktiviteter og varme sommerdager.

Produktet er også tilgjengelig i ulike nyanser, slik at du kan velge den perfekte nyansen som matcher hudtonen din. Den er også ideell for bruk i teatralsk sminke, TV-produksjoner og moteopptak, der behovet for sminke med full dekning er nødvendig.

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml er et must-ha-produkt for alle som bryr seg om huden sin. Dens høykvalitetsformel og brukervennlighet gjør den til et populært valg blant både makeup-entusiaster og profesjonelle.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice