Beeovita

Cellacare Clavicula Bandasje XXL 50-60cm

Cellacare Clavicula Fertigbandage XXL 50-60cm

  • 70.76 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Cellacare Clavicle Ready-Made Bandage XXL 50-60cm

Cellacare Clavicle Ready-Made Bandasje XXL 50-60cm er et høykvalitetsprodukt designet for å gi støtte og komfort til personer som lider av kragebensbrudd og skader. Laget av pustende, hudvennlige materialer, er denne bandasjen behagelig å ha på i lengre perioder.

Banden kommer i en XXL-størrelse, som passer for personer med en brystomkrets på 50-60 cm. Dette gjør det til et allsidig produkt som kan brukes av mennesker i alle former og størrelser.

Funksjoner og fordeler:

  • Høykvalitets kragebenstøtte
  • Laget av pustende, hudvennlige materialer
  • XXL størrelse egnet for brystomkrets på 50-60 cm
  • Designet for langvarig bruk
  • Justerbare stropper for en komfortabel passform

Cellacare Clavicle Ready-Made Bandasje XXL 50-60cm er designet for å gi effektiv støtte og bidra til å lindre smerte og ubehag forbundet med kragebensskader. Bandasjen har justerbare stropper som kan justeres for å gi en komfortabel og sikker passform. Dette sikrer at bandasjen holder seg på plass og gir nødvendig støtte gjennom restitusjonsperioden.

De pustende og hudvennlige materialene som brukes i bandasjen gjør den behagelig å ha på over lengre tid. Dette er spesielt viktig for personer som trenger å bruke bandasjen på dagtid mens de er på jobb eller utfører andre aktiviteter.

Samlet sett er Cellacare Clavicle Ready-Made Bandage XXL 50-60cm et høykvalitetsprodukt som gir effektiv støtte og komfort for personer med kragebensbrudd og skader.

Vurderinger (1)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice