Beeovita

Cellacare Clavicula Bandasje S 18-25cm

Cellacare Clavicula Fertigbandage S 18-25cm

  • 70.76 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Cellacare Clavicle Ready-Made Bandage S 18-25cm

Cellacare Clavicle Ready-Made Bandasje S 18-25cm er en svært effektiv og komfortabel støtte for kragebensbrudd, postoperativ pleie og annet skulderrelatert problemer. Denne ferdiglagde bandasjen er spesielt designet for å holde skulderregionen immobilisert og sikre rask tilheling.

Laget av materialer av høy kvalitet, gir denne kragebensbandasjen optimal komfort, pusteevne og støtte. De myke og justerbare stroppene gjør det enkelt å justere posisjon og støttenivå avhengig av pasientens behov. Den universelle størrelsen passer for personer med en brystomkrets mellom 18-25 cm.

Cellacare Clavicle Ready-Made Bandasje har en semi-elastisk stropp som strekker seg naturlig, reduserer trykkpunkter og øker komforten. Det perforerte og pustende materialet gir optimal ventilasjon, forhindrer oppbygging av fuktighet og hudirritasjon.

Den ergonomiske og enkle utformingen av denne kragebandasjen gjør den enkel å bruke og justere uten hjelp fra en omsorgsperson. Den er lett og vaskbar, noe som gjør den enkel å vedlikeholde og rengjøre mellom bruk. Denne ferdiglagde bandasjen anbefales for bruk av blant annet idrettsutøvere, aktive personer og de som blir friske etter skulderoperasjoner.

Samlet sett er Cellacare Clavicle Ready-Made Bandage S 18-25cm en utmerket løsning for alle som leter etter en høykvalitets og komfortabel støtte for skulderrelaterte problemer. Med sin enestående støtte og pustende design, sikrer denne kragebensbandasjen rask restitusjon og forbedret livskvalitet for alle som kommer seg etter en skulderskade eller operasjon.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice