Beeovita
Bort ActiveColor albuebandasje M -28cm hudfarge
Bort ActiveColor albuebandasje M -28cm hudfarge

Bort ActiveColor albuebandasje M -28cm hudfarge

BORT ActiveColor Ellenbogenbandage M -28cm beige

  • 50.24 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør ORTHOSAN AG
  • Varenummer: 2531718
  • EAN 4005862000959

Beskrivelse

BORT ActiveColor Ellenbogenbandage M -28cm beige

Vi introduserer BORT ActiveColor Ellenbogenbandage M -28cm beige, en høykvalitets albuestøtte designet for å gi støtte og beskyttelse til albuen din. Denne tannreguleringen har en komfortabel og fleksibel design som tillater et komplett bevegelsesområde, noe som gjør den ideell for idrettsutøvere og enkeltpersoner som deltar i fysisk aktivitet.

BORT ActiveColor Ellenbogenbandage M -28cm beige er laget av pustende, stretchy materiale som tilpasser seg albuen din for en tettsittende og komfortabel passform. Dette materialet er også fukttransporterende, noe som bidrar til å holde huden tørr og kjølig under intense treningsøkter.

Albuestøtten har også justerbare stropper som lar deg tilpasse nivået av kompresjon og støtte du trenger for albuen. Disse stroppene er enkle å bruke og kan justeres for å passe de fleste albuestørrelser.

BORT ActiveColor Ellenbogenbandage M -28cm beige er ideell for personer som lider av albueskader, som tennisalbue, golfalbue eller senebetennelse. Det bidrar til å redusere smerte og betennelse i det berørte området, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter uten å oppleve ubehag.

Samlet sett er BORT ActiveColor Ellenbogenbandage M -28cm beige et utmerket valg for alle som trenger en albuestøtte som gir optimal støtte, beskyttelse og komfort under fysiske aktiviteter.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice