Beeovita

COSMED Acnel Crème mot akne 50 ml

COSMED Acnel Crème gegen Akne 50 ml

  • 28.62 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 9.11 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

COSMED Acnel Cream for Acne ML 50

Hvis du sliter med akne eller kviser, kan det hende du har prøvd en rekke produkter for å forbedre hudtilstanden din. COSMED Acnel Cream er en kraftfull løsning som hjelper til med å fjerne akne og urenheter, slik at huden din ser sunnere og glattere ut.

Acnel Cream er spesielt formulert med aktive ingredienser som er rettet mot akne-utsatt hud, inkludert salisylsyre syre og svovel. Disse ingrediensene jobber sammen for å fjerne tilstopping av porene, fjerne overflødig olje og døde hudceller og forhindre ytterligere utbrudd. Kremen inneholder også fuktighetsgivende midler som bidrar til å berolige og hydrere huden din, og etterlater den myk og glatt.

COSMED Acnel Cream er enkel å bruke og kan legges til hudpleierutinen din for å bekjempe akne. Påfør ganske enkelt en liten mengde av kremen på ren, tørr hud to ganger om dagen, morgen og kveld. Kremen absorberes raskt og er ikke-fettete, noe som gjør den ideell for bruk under sminke eller solkrem.

Nøkkelfunksjoner til COSMED Acnel Cream for Acne ML 50:

  • Formulert med aktive ingredienser som er rettet mot akne-utsatt hud
  • Hjelper med å åpne porene, fjerne overflødig olje og døde hudceller og forhindre ytterligere utbrudd
  • Inneholder fuktighetsgivende midler som lindrer og fukter huden
  • Enkel å bruke og ikke-fettete formel
  • Ideell for bruk under sminke eller solkrem

COSMED Acnel Cream for Acne ML 50 er et viktig tillegg til hudpleierutinen din hvis du sliter med akne eller kviser. Med sin kraftige formel og beroligende egenskaper kan du nyte klarere, sunnere og jevnere hud på kort tid.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice