Beeovita

TOKALON Masque Honning Mandel Display 24/20

TOKALON Masque Honey Almond Display 24/20

  • 101.58 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: INTERDELTA SA
  • Varenummer: 2510254
  • EAN

Beskrivelse

Tokalon Masque Honning Mandel Display 24/20 Produktbeskrivelse

Tokalon Masque Honey Almond Display 24/20

Vi introduserer vår Tokalon Masque Honey Almond Display 24/20, en nærende og fuktighetsgivende ansiktsmaske som bruker kraften til naturlige ingredienser for å få huden din til å se ut og føles revitalisert.

Hver skjerm inneholder 24 individuelle pakker av honningmandelmasken, hver pakke inneholder 20 gram produkt. Formelen vår kombinerer de helbredende og fuktighetsgivende egenskapene til honning og mandelolje, med de rensende og eksfolierende effektene av kaolinleire.

Resultatet er en luksuriøs og overbærende godbit for huden din, som skånsomt fjerner urenheter, frigjør porene. , og stimulerer celleforyngelse. Honningen og mandeloljen arbeider sammen for å dyptfukte og gi næring til huden din, og etterlater den myk, glatt og glødende med glød.

Vår honningmandelmaske passer for alle hudtyper, og kan brukes som en del av din vanlige hudpleierutine. For å bruke, påfør ganske enkelt et tynt lag av masken i ansiktet og la virke i 10-15 minutter. Skyll av med varmt vann og tørk.

Med 24 pakker i hver skjerm er vår Tokalon Masque Honey Almond Display 24/20 perfekt for spa, salonger og forhandlere som ønsker å tilby sine kunder en høy -kvalitet og effektiv ansiktsbehandling. Bestill din i dag og opplev den transformerende kraften til naturlig hudpleie!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice