Beeovita

Phytodor Chakra Oljekroner 20 ml

Phytodor Chakra Oel Kronen 20 ml

  • 36.06 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.44 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IMP LTD.
  • Varenummer: 2421384
  • EAN

Beskrivelse

Phytodor Chakra Oil Crowns 20ml

Opplev kraften til chakraheling med Phytodor Chakra Oil Crowns. Denne utsøkte oljeblandingen er spesielt formulert for å balansere og harmonisere det syvende chakraet, kronechakraet. Kronchakraet er plassert på toppen av hodet, og er inngangsporten til åndelig opplysning, kosmisk bevissthet og guddommelig visdom.

Hva er Chakra Healing?

Chakrahealing er en eldgammel praksis som oppsto i India. Det innebærer å aktivere og balansere de syv chakraene – energisentrene i kroppen – for å fremme helhetlig helbredelse og velvære. Hvert chakra er assosiert med spesifikke fysiske, emosjonelle og åndelige aspekter ved vårt vesen, og kan balanseres gjennom meditasjon, yoga, krystaller og aromaterapi.

Fordeler med Phytodor Chakra Oil Crowns

Phytodor Chakra Oil Crowns kombinerer kraften til essensielle oljer og edelsteneliksirer for å aktivere og balansere kronechakraet. Denne oljen fremmer åndelig forbindelse, klarhet i tankene og en følelse av hensikt. Det hjelper til med å frigjøre negative tanker og følelser, og fremmer en dyp følelse av indre ro og fred.

Nøkkelingrediensene i Phytodor Chakra Oil Crowns inkluderer:

  • Rene, organiske eteriske oljer av lavendel, røkelse og sandeltre, som har beroligende, rensende og jordende egenskaper.
  • Edelsteinseliksirer av ametyst, klar kvarts og selenitt, som øker åndelig bevissthet og intuisjon, og hjelper til med å fjerne energiblokkeringer.
  • Jasminblomstessenser, som fremmer følelsesmessig balanse, kreativitet og økt bevissthet.

Hvordan bruke

For å bruke Phytodor Chakra Oil Crowns, påfør ganske enkelt noen få dråper på toppen av hodet (Crown Chakra-området), eller legg til noen få dråper i en diffuser eller bolle med varmt vann. Du kan også tilsette noen få dråper i badevannet ditt, eller massere en liten mengde på håndleddene, nakken og tinningene.

Opplev den helbredende kraften til Phytodor Chakra Oil Crowns, og få kontakt med din indre visdom og åndelig potensial.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice