Beeovita

Phytodor graviditetsblanding dråper 30 ml

Phytodor Schwangerschaft Mischung Tropfen 30 ml

  • 29.08 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.16 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IMP LTD.
  • Varenummer: 2414533
  • EAN

Beskrivelse

Phytodor graviditetsblanding dråper 30 ml er et spesielt formulert kosttilskudd som er utviklet for å støtte behovene til kvinner under graviditet. Disse graviditetsdråpene inneholder en unik blanding av planteekstrakter og vitaminer, som jobber sammen for å gi essensiell næringsstøtte til det utviklende fosteret og mors kropp.

Blandingsdråpene er formulert med naturlige ingredienser som er hentet fra pålitelige og bærekraftige kilder. Nøkkelingrediensene inkluderer ingefærrot, folsyre, vitamin D3 og jern, som er kjent for å gi en rekke helsemessige fordeler for gravide kvinner. Ingefærrot brukes for sine betennelsesdempende og kvalmehemmende egenskaper, mens folsyre er avgjørende for en sunn utvikling av fosteret. Vitamin D3 er viktig for å opprettholde sunne bein og tenner, og jern bidrar til å forhindre anemi og øker immunforsvaret.

Phytodor graviditetsblandingsdråper 30 ml er enkle å bruke og kan tilsettes vann eller hvilken som helst drikke du ønsker. Med sin kompakte størrelse er dråpene praktiske for reiser og kan tas med hvor som helst, når som helst. De er også fri for kunstige konserveringsmidler og allergener, noe som gjør dem trygge for konsum av alle.

For å få mest mulig ut av Phytodor graviditetsblanding dråper 30 ml, anbefales det å ta 10 dråper daglig. Den gravide kvinnen bør fortsette å ta tilskuddet gjennom hele svangerskapet og ammeperioden for å sikre at både mor og baby får de nødvendige næringsstoffene for optimal helse.

Med Phytodor graviditetsblanding dråper 30 ml, kan gravide kvinner nyte fred i sinnet, vel vitende om at de får kosttilskudd av høyeste kvalitet for å støtte deres helse og sunn utvikling av deres ufødte barn.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice