Beeovita

Dansac Nova 1 Cap 50mm mini ugjennomsiktig 30 stk

Dansac Nova 1 Cap 50mm mini opaque 30 Stk

  • 344.95 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Dansac Nova 1 Cap 50 mm Mini Opaque 30 stk

Dansac Nova 1 Cap 50 mm Mini Opaque er en pakke med 30 selvklebende hetter designet for å dekke stomiapparater som brukes av personer med stomi. Disse hettene er spesielt designet for bruk med Dansac Nova 1-serien av stomiapparater, og gir en sikker og pålitelig forsegling. Ministørrelsen sikrer en komfortabel passform samtidig som den er diskret og diskré.

Det ugjennomsiktige materialet på hettene gir et høyt nivå av diskresjon, slik at brukerne kan føle seg trygge og komfortable i enhver situasjon. Hettene er også designet med en unik ferdigkuttet form som sikrer en perfekt passform rundt stomien, og forhindrer lekkasjer eller ulykker. Limet som brukes i disse hettene er skånsomt mot huden og kan enkelt fjernes uten å forårsake ubehag eller irritasjon.

Dansac Nova 1 Cap 50 mm Mini Opaque er en viktig komponent i enhver stomipleierutine, og gir en sikker og diskret måte å håndtere en stomi på. Enten du driver med dine daglige aktiviteter, trener eller bare slapper av, tilbyr Dansac Nova 1 Cap 50 mm Mini Opaque den tryggheten du trenger for å leve livet ditt med selvtillit.

  • Pakke med 30 selvklebende hetter
  • Spesielt designet for bruk med Dansac Nova 1-serien av stomiapparater
  • Ministørrelse for en komfortabel passform
  • Ugjennomsiktig materiale for diskresjon
  • Forhåndskåret form sikrer perfekt passform
  • Skånsomt lim som er lett å fjerne

Bestill din Dansac Nova 1 Cap 50 mm Mini Opaque i dag og opplev komforten og selvtilliten som kommer med pålitelig stomipleie.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice