Beeovita

KART Green Clay Strips 5mx11cm 2 stk

KART Grüner Lehm Streifen 5mx11cm 2 Stk

  • 53.31 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør LAB. KART SUISSE SA
  • Varenummer: 1445520
  • EAN 7612147000763

Beskrivelse

Kart Green Clay Strips 5m x 11cm 2 pieces

Vi introduserer den ultimate løsningen for å holde huden din klar og strålende - Kart Green Clay Strips! Disse stripene er laget med naturlig grønn leire og er designet for å effektivt fjerne urenheter, overflødig olje og døde hudceller fra huden din.

Stripsene er enkle å bruke og kommer i en pakke med to, med hver stripe som måler 5 meter i lengde og 11 cm i bredde. De kan kuttes for å passe dine spesifikke behov, noe som gjør dem perfekte for bruk i ansiktet, halsen og andre områder av kroppen.

Den grønne leiren som brukes i disse stripene er kjent for sine dyptrensende egenskaper. Den er rik på mineraler som magnesium, kalsium og kalium, som er kjent for å gi næring og revitalisere huden. Leiren eksfolierer huden forsiktig og etterlater den myk, glatt og glødende.

Kart Green Clay Strips passer for alle hudtyper og kan brukes når som helst på dagen. De er spesielt gunstige for de med fet eller tett hud, ettersom de hjelper til med å fjerne tilstopping av porene og redusere forekomsten av urenheter.

Opplev fordelene med grønn leire selv med Kart Green Clay Strips. Bestill nå og begynn å nyte klar, strålende hud!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice