Beeovita

Herba Scunci 11cm velvet beige

Herba Scunci 11cm Samt beige

  • 19.63 USD

    You save 0 USD / 0%
Loppuvarasto
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 7.45 USD / -21%

Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments

Kuvaus

Hiustarvikkeet: Herba Scunci 11 cm samettibeige

Herba Scunci 11 cm Velvet Beige on täydellinen asuste kaikille hiustyypeille, olitpa kihara, suora tai aaltoileva. Tässä hiusasusteessa on upea samettibeige väri, joka sopii täydellisesti mihin tahansa asuun. Samettirakenne lisää hiuksiisi ylellisyyttä ja mukavuutta varmistaen, että ne pysyvät paikoillaan koko päivän.

Täydellinen hiusten muotoiluun:

Herba Scunci 11cm Velvet Beige on erinomainen hiuslisälaite hiusten muotoiluun useisiin eri tyyleihin. Halusitpa sitten luoda tyylikkään upstyle-tyylin tai klassisen puoli ylös/puoli alaspäin, Herba Scunci 11 cm Velvet Beige voi auttaa. Sen koko on täydellinen hiusten pitämiseen, ja sen varma ote varmistaa, että hiuksesi pysyvät paikoillaan.

Mukava ja kestävä:

Herba Scunci 11cm Velvet Beige on paitsi tyylikäs asuste myös mukava. Sen samettinen rakenne on sileä ja pehmeä, mikä varmistaa, että se ei vedä tai vedä hiuksiasi. Hiuslisäosa on myös valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä varmistaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä vuosia ilman ongelmia.

Helppokäyttöinen:

Herba Scunci 11cm Velvet Beige on uskomattoman helppokäyttöinen. Sen yksinkertainen muotoilu varmistaa, että voit leikata sen hiuksiisi sekunneissa. Käyttääksesi yksinkertaisesti leikkaa hiuksesi, aseta klipsi haluamaasi kohtaan ja paina sitten alas kiinnittääksesi sen paikalleen. Se on niin helppoa!

Johtopäätös:

Herba Scunci 11cm Velvet Beige on erinomainen hiusasuste, jossa yhdistyvät tyyli ja toimivuus. Sen ylellinen samettirakenne, mukava muotoilu ja kestävä materiaali tekevät siitä välttämättömän lisävarusteen jokaiselle, joka haluaa näyttää ja tuntea olonsa parhaalta. Hanki omasi jo tänään ja koe ero itse!

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice