Beeovita

Mettler STC Anti-Aging Hand Cream 30ml Tb

Mettler STC Anti-Aging Handcreme Tb 30 ml

  • 28.44 USD

Loppuvarasto
Cat. I
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Tuotemerkki: METTLER-SEIFEN AG
  • Tuotekoodi: 7765278
  • EAN 7610747930312
Tyyppi Creme

Kuvaus

Tuotekuvaus: Mettler STC Anti-Aging Hand Cream 30 ml Tub

Hemmottele käsiäsi Mettler STC Anti-Aging Hand Cream -käsivoiteella, joka on erityisesti suunniteltu vähentämään ikääntymisen merkkejä näkyvästi. 30 ml:n amme sopii täydellisesti kantamiseen käsilaukussa käytettäväksi tien päällä tai yöpöydällä iltakäyttöä varten.

voide on rikastettu luonnollisilla ainesosilla, kuten hyaluronihapolla, sheavoilla ja E-vitamiini, joka yhdessä ravitsee, kosteuttaa ja suojaa käsien herkkää ihoa. Nopeasti imeytyvä koostumus ei jätä rasvaista jäännöstä, joten se sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön.

Mettler STC Anti-Aging Hand Creamin tärkein ominaisuus on, että se auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä, antaa sinulle sileämmät, nuoremman näköiset kädet. Se myös parantaa ihosi kimmoisuutta, palauttaa sen kiinteyden ja ehkäisee sen roikkumista.

Voidessa on kevyt, miellyttävä tuoksu, joka jättää kätesi raikkaiksi ja elvytetyiksi. Se ei myöskään sisällä parabeeneja, sulfaatteja ja muita haitallisia kemikaaleja, joten se on turvallinen kaikille ihotyypeille.

Koe äärimmäinen käsienhoito Mettler STC Anti-Aging Hand Cream -käsivoideella – olennainen osa ihonhoitorutiiniasi. .

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice