Beeovita

Medi dorsum Royal MX Lumbalstützbandage L 90-100cm beige

Mediroyal Dorsum MX Lumbalstützbandage L 90-100cm beige

  • 282.20 USD

    You save 0 USD / 0%
Loppuvarasto
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Toimittaja REHATEC AG
  • Tuotekoodi: 7541615
  • EAN 7340032907940

Kuvaus

Medi dorsum Royal MX ristiselän tukiside L 90-100 cm beige

Medi dorsum Royal MX ristiselän tukiside on erityisesti suunniteltu antamaan ylivoimaista tukea alaselän lihaksille, mikä edistää oikeaa asentoa ja auttaa lievittämään alaselän kipuja. Tämä L-kokoinen side sopii henkilöille, joiden vyötärönympärys on 90-100 cm, ja se on rauhoittavan beigen värinen.

Tämä ristiselän tukiside on valmistettu hengittävistä, ihoystävällisistä materiaaleista, jotka siirtävät kosteutta pois ja varmistavat, että pysyt mukavana, vaikka käytät sitä koko päivän. Anatomisesti muotoiltu selkäpehmuste antaa kohdistetun tuen alaselän lihaksille, kun taas säädettävien joustohihnojen avulla voit mukauttaa istuvuuden henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

Medi dorsum Royal MX ristiselän tukiside on ihanteellinen henkilöille, joilla on alaselkäkipuja, iskias tai lihasjännitys lannerangan alueella. Sen tyylikkään muotoilun ja mukavan istuvuuden ansiosta voit käyttää sitä huomaamattomasti vaatteiden alla, joten se sopii käytettäväksi töissä tai päivittäisessä toiminnassa.

Tämä side on helppo pukea ja riisua, ja se voidaan pestä käsin toistuvaa käyttöä varten. Se täyttää korkeimmat laatustandardit varmistaen luotettavuuden, turvallisuuden ja tehokkuuden. Investoi hyvinvointiisi tänään Medi dorsum Royal MX -ristiselän tukisiteellä.

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice