Beeovita
DermaPlast QuickAid 6cmx2m rusketus
DermaPlast QuickAid 6cmx2m rusketus

DermaPlast QuickAid 6cmx2m rusketus

DermaPlast QuickAid 6cmx2m hautfarbig

  • 23.27 USD

    You save 0 USD / 0%
Loppuvarasto
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Toimittaja IVF HARTMANN AG
  • Tuotekoodi: 7383599
  • EAN 7611600952182

Kuvaus

DermaPlast QuickAid 6cmx2m rusketus

DermaPlast QuickAid 6cmx2m Tan on välttämätön tuote kaikille, jotka ovat alttiita haavoille, naarmuuntumisille ja muille pienille vammoille. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, tämä lääketieteellisen luokan teippi on suunniteltu tarjoamaan välitöntä helpotusta kivulle ja epämukavuudelle samalla, kun se estää vahingoittuneen alueen lisävaurioita.

Se on 2 metrin pituinen ja 6 cm leveä, joten se on riittävän suuri peittämään useimmat leikkaukset ja ruohokohdat. Sen ruskean värin ansiosta se sulautuu helposti ihoon, joten voit käyttää sitä huomaamattomasti. Lisäksi se on valmistettu hengittävästä materiaalista, joka auttaa paranemisprosessissa ja vähentää infektioriskiä.

DermaPlast QuickAid 6cmx2m Tan on myös helppokäyttöinen. Leikkaa vain tarvittava pituus, levitä se vaurioituneelle alueelle ja paina varovasti varmistaaksesi, että se pysyy tukevasti kiinni. Sen vahva liimaus tarkoittaa, että se pysyy paikallaan myös fyysisen toiminnan aikana, joten se on välttämätön esine urheilijoille ja aktiivista elämäntapaa eläville.

Lisäksi DermaPlast QuickAid 6cmx2m Tan on hypoallergeeninen, joten se on turvallinen käyttää kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se on myös vedenkestävä, joten voit käyttää sitä myös uimassa, suihkussa tai hikoilussa.

Loppujen lopuksi DermaPlast QuickAid 6cmx2m Tan on pakollinen tuote kaikille, jotka kärsivät pienistä vammoista. Kestävän rakenteensa, helppokäyttöisyytensä ja kykynsä pysyä paikallaan fyysisen toiminnan aikana, tämä on tuote, johon voit luottaa antamaan nopeaa ja tehokasta apua, kun sitä eniten tarvitset.

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice