Beeovita
Dr. Free upper arm blood pressure monitor M-300A digital cuff 22-38 cm
Dr. Free upper arm blood pressure monitor M-300A digital cuff 22-38 cm

Dr. Free upper arm blood pressure monitor M-300A digital cuff 22-38 cm

Dr. Frei Oberarm Blutdruckmessgerät M-300A digital Manschette 22

  • 166.25 USD

    Tallennat 0 / 0%
Loppuvarasto
Cat. F
Lisää lisää saadaksesi suurempia alennuksia!

Osta 2 ja säästä 50.23 USD / -16%

Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Jakelijat SAHAG AG
  • Tuotekoodi: 7358845
  • EAN 7640162324731

Kuvaus

Tuotteen kuvaus:

Dr Free Upper Arm Blood Pressure Monitor M-300A Digital Cuff on lääketieteellisen luokan laite, joka antaa tarkat ja helposti luettavat verenpainelukemat. Mansetti sopii 22-38 cm:n kokoisille käsivarsille, joten se sopii erinomaisesti monenlaisille käyttäjille.

Laite käyttää kehittynyttä oskilometristä tekniikkaa verenpaineen ja pulssin mittaamiseen, mikä varmistaa tarkat ja luotettavat lukemat. Siinä on myös suuri digitaalinen näyttö, joka näyttää systolisen ja diastolisen verenpainelukemasi sekä pulssi.

Näyttö on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja siinä on yksi kosketustoiminto, joka käynnistää ja pysäyttää mittausprosessin yhdellä painikkeella. Mansetin pehmeä materiaali varmistaa käyttömukavuuden ja helpottaa pukemista ja riisumista, joten voit mitata verenpaineesi helposti kotona tai tien päällä.

Dr Free Upper Arm Blood Pressure Monitor M-300A Digital Cuff on täydellinen verenpaineen hallintaan ja verenpainelukemiesi seurantaan. Seuraamalla verenpainettasi säännöllisesti se voi auttaa sinua havaitsemaan kaikki terveydentilasi muutokset, jotka vaativat lääkärinhoitoa.

Laitteen mukana tulee tukeva kantolaukku, joka pitää sen turvassa matkan ja säilytyksen aikana. Olitpa terveystietoinen henkilö tai hallitset tunnettua terveydentilaa, Dr Free Upper Arm Blood Pressure Monitor M-300A Digital Cuff varmistaa helpon ja luotettavan tavan seurata verenpainetasi.

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice