Beeovita
Borghetti blades for Hornhauthobel steel galvanized 10 pcs
Borghetti blades for Hornhauthobel steel galvanized 10 pcs

Borghetti blades for Hornhauthobel steel galvanized 10 pcs

Borghetti Klingen für Hornhauthobel Stahl galvanisiert 10 Stk

  • 14.73 USD

    You save 0 USD / 0%
Loppuvarasto
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Toimittaja SAHAG AG
  • Tuotekoodi: 7135298
  • EAN 7640170313154

Kuvaus

Borghetti-terät kovettumalle tasoteräksestä, galvanoitu 10 kpl ovat täydellinen ratkaisu jokaiselle, joka etsii ammattitason teriä karkeiden, sitkeiden ja itsepäisten kovettumien torjuntaan, jotka voivat olla epämiellyttävä ja ongelmallinen jaloille. Laadukkaat terämme on valmistettu galvanoidusta teräksestä, mikä tarkoittaa, että ne ovat tukevia ja ruostumattomia, mikä takaa tämän sarjan pidemmän käyttöiän.

Tämän 10 terän sarjan ansiosta voit olla varma, että sinulla on tarpeeksi teriä työkalupakkissasi selviytyäksesi kaikista tiellesi tulevista haasteista, ja jokainen terä on suunniteltu sopimaan täydellisesti kallustasoon. Nämä terät ovat ihanteellisia käytettäviksi kaikissa tilanteissa ammattilaissalongeista kotikäyttöön, ja niillä voidaan poistaa helposti paksuimmatkin ihokovettumat.

Borghetti on ylpeä korkealaatuisten tuotteiden toimittamisesta. ja ainutlaatuinen kokemus asiakkaillemme. Siksi olemme suunnitelleet nämä terät tarkasti ja huolellisesti varmistaen, että ne ovat veitsenteräviä ja tarjoavat vaivattoman kokemuksen myös vaikeimpien kovettumien kanssa.

Jos siis etsit edullista, luotettavaa ja laadukasta kallustasoteräsarjaa, älä etsi kauempaa kuin Borghetti-terät kallustasoteräksestä galvanoidulle 10 kpl. Helppokäyttöiset terämme ovat täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat saavuttaa sileät, pehmeät ja terveet jalat vähällä vaivalla.

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice