Beeovita
Maison Berger Hajuvesi Elegance Ambrée 500 ml
Maison Berger Hajuvesi Elegance Ambrée 500 ml

Maison Berger Hajuvesi Elegance Ambrée 500 ml

Maison Berger Parfum Élégance Ambrée 500 ml

  • 48.72 USD

Loppuvarasto
Cat. Z
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Tuotemerkki: IMBIEX SA
  • Tuotekoodi: 6199178
  • EAN 3127291153059
Tyyppi liq

Kuvaus

Maison Berger parfyymi Elegance Ambrée 500 ml

Koe Maison Berger Elegance Ambrée -hajuvesien hienostunut ja ylellinen tuoksu 500 ml:n pullossa. Tämä tuoksu herättää lämmön, eleganssin ja hienostuneisuuden tunteen, ja se sopii täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin, päivällä tai illalla.

Elegance Ambrée -tuoksu on yhdistelmä bergamotin ja greipin huipputuoksua, jota on rikastettu ruusun sydämellä. , jasmiini ja iiris. Tässä aromaattisessa tuoksussa on vaniljaa, tonkapapua ja valkoista myskiä.

500 ml:n pullo on täydellinen niille, jotka etsivät pitkäkestoista tuoksua, josta voi nauttia ja käyttää pitkä aika. Tuoksu leviää helposti ja täyttää huoneen miellyttävällä ja kutsuvalla tuoksulla. Ainutlaatuinen koostumus puhdistaa ilman tuhoamalla epämiellyttävät hajut.

Valmistaudu kokemaan kiehtova ja viehättävä tuoksu, joka kohottaa tunnelmaa missä tahansa tilassa. Aseta Maison Berger Elegance Ambrée -hajuvesi olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai kylpyhuoneeseesi ja anna tuoksun viedä sinut aistillisuuden ja hienostuneisuuden matkalle.

Osta tämä Maison Berger Elegance Ambrée 500 ml:n hajuvesipullo ja nauti tuoksu, joka säteilee eleganssia ja hienostuneisuutta.

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice