Beeovita
Nature & Cie Butterkeks Koko Zitro gluteeniton 120 g
Nature & Cie Butterkeks Koko Zitro gluteeniton 120 g

Nature & Cie Butterkeks Koko Zitro gluteeniton 120 g

Nature & Cie Butterkeks Koko Zitro glutenfrei 120 g

  • 13.21 USD

Loppuvarasto
Cat. H
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Tuotemerkki: ATTITUDE BIO SA
  • Tuotekoodi: 5158065
  • EAN 3760154260602
Gluteeniton

Kuvaus

Nature & Cie Butterkeks Koko Zitro gluteeniton 120 g on maukas herkku kaikille niille, jotka rakastavat rapeita ja maukkaita keksejä ilman gluteenia. Keksit on valmistettu korkealaatuisista ainesosista eivätkä sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Pakkaus sisältää 120 grammaa gluteenittomia voikeksejä, jotka sopivat erinomaisesti välipalaksi tai tarjoiluun teen/kahvin kanssa.

Keksit on valmistettu riisijauhoista, jotka ovat gluteenittomia ja sopivat täydellisesti gluteeni-intoleranssista kärsiville. Riisijauho on yhdistetty kookos- ja sitruunankuoreen luomaan ainutlaatuisen ja suussa sulavan maun, joka sopii täydellisesti niille, jotka rakastavat trooppisia aromeja.

Nature & Cie Butterkeks Koko Zitro -gluteenittomat keksit sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat nauttia herkullisista herkuista ilman syyllisyyttä. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, soijaa ja maitotuotteita, joten ne ovat turvallisia ihmisille, jotka ovat allergisia tai intoleransseja näille ainesosille.

Keksit on pakattu komeaan ja kätevään laatikkoon, joten ne ovat täydellisiä lahjaksi. Ne sopivat ihanteellisesti erilaisiin tilaisuuksiin, mukaan lukien syntymäpäivät, vuosipäivät ja vapaapäivät. Nature & Cie Butterkeks Koko Zitro -gluteenittomat keksit ovat ihastuttava herkku, josta kaikki pitävät ja arvostavat.

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice