Beeovita
AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubiini
AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubiini

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubiini

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubin

  • 47.42 USD

    Tallennat 0 / 0%
Loppuvarasto
Cat. G
Lisää lisää saadaksesi suurempia alennuksia!

Osta 2 ja säästä 13.19 USD / -15%

Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments

Kuvaus

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray -rubiini

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray -rubiini on voimakas energiarannekoru, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat hyödyntää luonnon jalokivien voimaa yleisen terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Tämä energiamerkki on valmistettu korkealaatuisista rubiinijalokivistä, ja se on suunniteltu tasapainottamaan kehosi energiat ja auttamaan sinua saavuttamaan optimaalisen terveyden ja elinvoiman.

Yksi ​​tämän energiamerkin uskomattomista asioista on, että se on suunniteltu käytettäväksi ranteessa. Tämä tarkoittaa, että rubiinin jalokivet ovat jatkuvassa kosketuksessa ihosi kanssa, jolloin ne voivat tunkeutua ja tasapainottaa energiameridiaanejasi. Tuloksena on parantunut verenkierto, vähentynyt stressi ja lisääntynyt yleinen hyvinvointi.

Energiamerkki on suunniteltu sopimaan useimpiin ranteisiin, joten se on mukava ja helppo käyttää. Rubiinin jalokivet ovat myös kauniisti muotoiltuja, ja ne luovat todella ainutlaatuisen ja tyylikkään korun, jota rakastat käyttää joka päivä.

Jos haluat parantaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi, AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray -rubiini on täydellinen valinta. Hanki tämä energiamerkki jo tänään ja ala kokea kaikki sen tarjoamat edut.

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice