Beeovita
Louis Widmer Remederm Baume Lèvres hajuvesi 15 ml
Louis Widmer Remederm Baume Lèvres hajuvesi 15 ml

Louis Widmer Remederm Baume Lèvres hajuvesi 15 ml

Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Parfum 15 ml

  • 27.63 USD

Loppuvarasto
Cat. I
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Tuotemerkki: LOUIS WIDMER AG
  • Tuotekoodi: 4292896
  • EAN 7611480001062

Kuvaus

Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Parfum 15 ml

Hemmottele huuliasi ylellisellä Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Parfum 15 ml:lla. Tämä korkealaatuinen huulirasva on erityisesti suunniteltu suojaamaan, ravitsemaan ja kosteuttamaan kuivia ja halkeilevia huulia jättäen ne pehmeiksi, sileiksi ja joustaviksi.

Valmistettu sekoituksesta luonnollisesti kosteuttavia ainesosia, kuten sheaa. voita, mehiläisvahaa ja pantenolia, Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Parfum 15 ml kosteuttaa huulet pitkään ja pitää ne kosteutettuina koko päivän. Tuoksu tekee tästä huulirasvasta vieläkin ihastuttavamman jättäen huulillesi hienovaraisen ja miellyttävän tuoksun.

Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Parfum 15 ml sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sen hellävarainen koostumus varmistaa, että se ei ärsytä huuliasi edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. Levitä tätä huulirasvaa huulille niin usein kuin tarpeen, jotta ne näyttävät ja tuntuvat terveiltä ja ravituilta.

Tämä tuote on pienikokoinen 15 ml, joten se on helppo kuljettaa mukana laukussa, käsilaukussa tai tasku. Muoviputkipakkaus varmistaa, että huulirasva pysyy raikkaana ja hygieenisenä, kunnes tarvitset sitä.

Hanki Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Parfum 15 ml jo tänään ja koe ero, jonka se voi tehdä huulille!

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice