Beeovita
Prosecca band
Prosecca band

Prosecca band

Prosecca Band

  • 131.46 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: INOPHARM GMBH
  • Model nummer: 7772705
  • EAN 4013273001908

Beskrivelse

Vi introducerer Prosecco Ribbon: Det perfekte tilbehør til enhver fest

Prosecco Ribbon er et unikt og innovativt produkt designet til at tilføje et strejf af elegance til enhver fest. Vores bånd af høj kvalitet er lavet af de fineste materialer og fås i en række fantastiske farver, der matcher ethvert tema eller lejlighed.

Den perfekte prikken over i'et

Intet siger fejring helt som Prosecco, og vores bånd er det perfekte tilbehør til at fuldende enhver flaske. Uanset om du giver en gave til en du holder af eller fejrer en særlig lejlighed, tilføjer vores bånd et strejf af luksus, der får enhver Prosecco-flaske til at skille sig ud fra mængden.

En række farver

Hos Prosecco Ribbon forstår vi, at enhver fest er unik. Det er derfor, vi tilbyder vores bånd i en række farver, der passer til ethvert tema eller lejlighed. Uanset om du leder efter klassisk sort eller hvid, eller noget mere levende som pink eller grøn, har vi dig dækket.

Materialer af høj kvalitet

Vores Prosecco-bånd er lavet fra de fineste materialer, hvilket sikrer, at det ikke kun ser godt ud, men også er stærkt og holdbart. Vi bruger satinbånd af høj kvalitet til at skabe en luksuriøs finish, der helt sikkert vil imponere.

Nem at bruge

Vores Prosecco-bånd kunne ikke være nemmere at bruge. Du skal blot binde båndet rundt om din flaske, og du er klar til at gå! Vores bånd er designet til at passe til alle standard Prosecco-flasker, så du kan være sikker på, at det vil fungere perfekt hver gang.

Den perfekte gave

Leder du efter den perfekte gave til en Prosecco-elsker? Se ikke længere end Prosecco Ribbon. Vores bånd er den perfekte prikken over i'et på enhver flaske og vil helt sikkert gøre enhver gave ekstra speciel.

Bestil din i dag!

Er du klar til at tilføje et strejf af luksus til din næste fest? Bestil dit Prosecco-bånd i dag, og gør dig klar til at sætte den perfekte prikken over i'et på enhver flaske Prosecco!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice