Beeovita

Nadal Troponin I Test 10 pcs

Nadal Troponin I Test 10 Stk

  • 219.10 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Nadal Troponin I Test 10 stk.

Nadal Troponin I Test 10 stk.

Nadal Troponin I Test 10 stk er et pålideligt og præcist diagnostisk værktøj til påvisning af troponin I i humant serum eller plasma. Troponin I er en følsom og specifik markør for myokardieskade og er meget udbredt til diagnosticering af akut myokardieinfarkt (AMI).

Funktioner og fordele

  • Høj sensitivitet og specificitet
  • Nem at bruge og fortolke
  • Hurtige resultater på kun 10 minutter
  • Ingen yderligere udstyr eller specialuddannelse påkrævet
  • Praktisk pakkestørrelse med 10 tests til små laboratorier og klinikker

Sådan virker det

Nadal Troponin I-testen er en lateral flow-immunoassay, der anvender meget specifikke monoklonale antistoffer til at påvise troponin I i humant serum eller plasma. Testkassetten består af en plastikstrimmel, der indeholder en membran med en testlinje, en kontrollinje og en prøvepude. Når en dråbe prøve tilsættes til testpuden, migrerer den gennem membranen ved kapillærvirkning. Hvis troponin I er til stede i prøven, vil det binde til de monoklonale antistoffer på testlinjen og danne en synlig linje. Kontrollinjen vil også blive synlig, hvilket indikerer, at testen har fungeret korrekt.

Brug

Nadal Troponin I-testen er kun beregnet til professionel brug og bør udføres i laboratorie- eller kliniske omgivelser af uddannet personale. Testen er designet til at blive brugt med humant serum eller plasma og bør ikke bruges med andre prøvetyper. Indlægssedlen indeholder detaljerede instruktioner til brug, herunder oplysninger om, hvordan man fortolker testresultater og fejlfinder eventuelle problemer.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice