Beeovita
Avent Philips Snuggle + ultra soft turquoise Monkey
Avent Philips Snuggle + ultra soft turquoise Monkey

Avent Philips Snuggle + ultra soft turquoise Monkey

Avent Philips Snuggle + ultra soft Affe türkis

  • 54.15 USD

Overlager
Cat. S
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: PHILIPS AG
  • Model nummer: 7705991
  • EAN 8710103897071

Beskrivelse

Avent Philips Snuggle + ultrablød turkis abe

Avent Philips Snuggle + ultrablød turkis abe er et lækkert produkt designet til at give komfort og støtte til babyer. Den er lavet med materialer af høj kvalitet, der er både bløde og sikre for din lille. Det elskelige turkis abe-design vil helt sikkert fange din babys opmærksomhed og gøre det til en yndlingskammerat.

Med sin bløde plys krop og yndige ansigt er Avent Philips Snuggle + Ultra Soft Turquoise Monkey den perfekte krammeven til din baby. Den er let og nem at bære rundt på, hvilket gør den til en ideel følgesvend for din lille på bilture, klapvognsture eller endda på farten. Abens krops blødhed og tekstur giver en trøstende følelse, som kan berolige og berolige din baby.

Avent Philips Snuggle + Ultra Soft Turquoise Monkey er et alsidigt produkt, der er perfekt til leg og søvn. Den kan bruges som et blødt stykke legetøj til din babys legetid eller som en dyne under lur eller sengetid. Den leveres med en aftagelig silikone Soothie sut, som er specielt designet til at hjælpe med at dulme dit barns tandkød og fremme naturlig oral udvikling.

Avent Philips Snuggle + Ultra Soft Turquoise Monkey er nem at rengøre, og silikone Soothie sutten tåler opvaskemaskine. Abens krop kan maskinvaskes, hvilket gør det nemt for dig at holde den ren og hygiejnisk for din baby. Produktet leveres også med en vedhæftet clips, der kan bruges til at fastgøre den til en klapvogn eller autostol, hvilket sikrer, at dit barn altid har deres yndlingsdyne med sig, uanset hvor de går.

Sammenfattet, Avent Philips Snuggle + Ultra Soft Turquoise Monkey er et fantastisk produkt designet til at give komfort og støtte til din baby. Den er lavet med materialer af høj kvalitet, har et yndigt design og er let at rengøre. Det er den perfekte ledsager til dit lille barn og vil helt sikkert blive en elsket del af deres barndomsminder.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice