Beeovita
Otrivin Natural Aloe Vera næsespray 100 ml
Otrivin Natural Aloe Vera næsespray 100 ml

Otrivin Natural Aloe Vera næsespray 100 ml

Otrivin Natural Aloe Vera Nasenspray 100 ml

  • 39.99 USD

På lager
Cat. F
Tilgængelige 300 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 1
Lagertemperatur min 15 / max 25 ℃

Ingredients:

Lindring af tilstoppet næse Tørre næsepassager Aloe vera næsespray

Beskrivelse

Otrivin Natural Aloe Vera Næsespray 100ml

Otrivin Natural Aloe Vera Næsespray er en naturlig og effektiv næsespray, der hjælper med at lindre tilstoppet næse. Dette produkt er lavet med aloe vera, en plante kendt for sine beroligende og fugtgivende egenskaber.

En af fordelene ved at bruge Otrivin Natural Aloe Vera næsespray er, at den hjælper med at lindre tørre og irriterede næsepassager. Aloe veraen i sprayen hjælper med at fugte og reducere irritation, hvilket gør det lettere at trække vejret. Dette produkt er også ikke-vanedannende og kan bruges i op til 30 dage.

Næsesprayen kommer i en praktisk 100 ml flaske, hvilket gør den nem at bruge og at have med dig. Dysen er designet til at levere en fin tåge, der sikrer, at opløsningen er jævnt fordelt gennem dine næsepassager.

Otrivin Natural Aloe Vera Næsespray kan bruges af voksne og børn over alderen Det er en naturlig og skånsomt alternativ til andre dekongestanter, der kan indeholde skrappe kemikalier eller have uønskede bivirkninger.

Hvis du lider af tilstoppet næse, så prøv Otrivin Natural Aloe Vera næsespray. Det er en naturlig og effektiv måde at lindre overbelastning og dulme tørre næsepassager.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice