Beeovita
Thera Pearl Eyemask
Thera Pearl Eyemask

Thera Pearl Eyemask

Therapearl Eyemask

  • 49.57 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: DB SPORTS AG
  • Model nummer: 7143079
  • EAN 853380006311

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Thera Pearl Eye Mask

Thera Pearl Eye Mask er et revolutionerende nyt produkt designet til at give lindring og komfort til dine øjne. Uanset om du lider af tørre øjne, mørke rande, hævede øjne, eller bare har brug for en hurtig og nem måde at slappe af og slappe af på, er Thera Pearl Eye Mask den perfekte løsning.

Masken er specielt designet til at passe rundt om dine øjnes konturer, hvilket giver en optimal varme- eller køleoplevelse afhængigt af dine behov. Du skal blot placere masken i fryseren eller mikrobølgeovnen i et par sekunder, og påfør den derefter på dine øjne for øjeblikkelig lindring. De unikke gelperler tilpasser sig formen på dit ansigt og er bløde og behagelige at have på.

Thera Pearl Eye Mask er lavet med patenteret Pearl Technology, som gør det muligt for masken at holde temperaturen længere end andre lignende produkter . Det betyder, at du kan nyde fordelene ved masken i længere tid. Masken er også 100 % lækagesikker, så du kan bruge den uden at bekymre dig om at lave noget rod.

Thera Pearl Eye Mask er alsidig og kan bruges til en række forskellige formål. Du kan bruge den til at reducere hævelse og betændelse efter en lang dag på arbejde eller træning, eller til at lindre og opfriske trætte øjne. Masken er også fantastisk til brug under rejser, da den kan hjælpe med at lindre virkningerne af jetlag eller lange timer foran en computer.

Thera Pearl Eye Mask er et must-have for alle, der leder efter at forbedre deres øjensundhed og udseende. Bestil din i dag, og oplev selv forskellen.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice