Beeovita

Salter Labs aerosol mask + nose clip for adults with elastic band without hose 50 pcs

Salter Labs Aerosolmaske + Nasenklemme für Erwachsene mit Elasti

  • 189.35 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Salter Labs aerosolmaske + næseklemme til voksne med elastik uden slange 50 stk.

Leder du efter en effektiv og pålidelig aerosolmaske til voksne? Salter Labs aerosolmaske med næseklemme er designet til at levere aerosolbehandling af høj kvalitet til patienter med luftvejslidelser. Med en blød, klar konstruktion er denne maske behagelig at have på og giver en tæt forsegling omkring ansigtet for at sikre effektiv forstøvning.

Salter Labs Aerosol Mask har en justerbar elastisk rem, der sidder behageligt rundt om baghovedet, hvilket gør det nemt at justere til den optimale pasform for hver patient. Næseklemmen giver mulighed for en sikker og behagelig pasform, der sikrer, at patienten får den fulde dosis medicin under behandlingen.

Hver pakke indeholder 50 masker, hvilket gør den til et ideelt valg til sundhedsfaciliteter, klinikker eller hjemmebrug. Salter Labs Aerosol Mask er kompatibel med standard forstøvere og kompressorer, hvilket gør den til et alsidigt valg til en bred vifte af applikationer.

Produktegenskaber:

  • Blød, klar konstruktion for patientens komfort
  • Tæt forsegling omkring ansigtet for at sikre effektiv forstøvning
  • Justerbar elastisk rem for en sikker og behagelig pasform
  • Næseklemme for optimal pasform og medicinafgivelse
  • Kompatibel med standard forstøvere og kompressorer
  • Pakken indeholder 50 masker for nemheds skyld

Når det kommer til aerosolbehandling af høj kvalitet, er Salter Labs aerosolmaske med næseklemme et fremragende valg for patienter i alle aldre og tilstande. Med sin behagelige pasform, pålidelige konstruktion og kompatibilitet med standardforstøvere og kompressorer vil denne maske med sikkerhed give effektiv forstøver i alle omgivelser.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice