Beeovita

Skinnies WEB shirt round top S White

Skinnies WEB Shirt round top S weiss

  • 262.65 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: PUBLICARE
  • Model nummer: 6829366
  • EAN

Beskrivelse

Skinnies WEB-skjorte rund top S Hvid

Skinnies WEB-skjorten er den perfekte blanding af stil og komfort. Designet med en rund top i en smart hvid farve, er denne skjorte et must-have-stykke til enhver garderobe.

Skinnies WEB-skjorten er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket giver den en blød og behagelig fornemmelse. Skjorten er let og åndbar, så du kan have den på hele dagen uden at føle sig indsnævret eller ubehagelig.

Det, der adskiller Skinnies WEB-skjorten, er dens unikke design. Skjorten har et web-lignende mønster, der tilføjer et strejf af kant til den klassiske runde topstil. Mønsteret er subtilt, men alligevel iøjnefaldende, hvilket gør denne skjorte til et fremtrædende stykke.

Skinies WEB-skjorten er alsidig og kan dresses op eller ned. Sæt den sammen med jeans for et afslappet look, eller dress den op med en nederdel og hæle til en aften i byen. Mulighederne er uendelige!

Skinies WEB-skjorten fås i størrelse S, hvilket gør den til den perfekte pasform til dem med et mindre stel. Skjorten er nem at pleje og kan maskinvaskes og tørres.

Invester i Skinnies WEB-skjorten i dag, og løft din garderobe til næste niveau!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice