Beeovita
Hypafix selvklæbende fleece 2,5cmx10m rolle
Hypafix selvklæbende fleece 2,5cmx10m rolle

Hypafix selvklæbende fleece 2,5cmx10m rolle

Hypafix Klebevlies 2.5cmx10m Rolle

  • 14.02 USD

På lager
Cat. G
Tilgængelige 6 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Hypafix selvklæbende fleece 2,5 cm x 10 m rulle

Hypafix selvklæbende fleece 2,5 cm x 10 m rulle er et medicinsk produkt af høj kvalitet designet til at tilbyde maksimal komfort og beskyttelse til sår og skader. Den er lavet af blødt, åndbart og allergivenligt materiale, der er skånsomt mod huden og sikrer ordentlig ventilation for at fremme hurtig heling af sår.

Rullen leveres med en højkvalitets klæbemiddel, der er stærkt, holdbart og sikrer et fast og sikkert greb om såroverfladen, der giver effektiv beskyttelse mod kontaminering og infektion. Klæberen er desuden hudvenlig og forårsager ingen irritation, udslæt eller ubehag, hvilket gør den velegnet til brug på alle hudtyper, inklusive følsom hud.

Hypafix Adhesive Fleece Roll er nem at bruge og kan nemt skæres i enhver form eller størrelse for at passe perfekt til sårområdet. Den kan bruges til en bred vifte af applikationer, herunder sårforbinding, fiksering af katetre, rør og sonder og andre kirurgiske procedurer. Rullen er også ideel til brug på hospitaler, klinikker og i hjemmet til sårpleje og behandling.

Hypafix Adhesive Fleece 2,5cmx10m Roll er et holdbart og omkostningseffektivt medicinsk produkt, der giver effektiv sårpleje og styring, hvilket gør det til et vigtigt element i enhver førstehjælpskasse. Den er understøttet af en kvalitetssikringsgaranti, der sikrer brugerne dens førsteklasses kvalitet og ydeevne.

Bestil din Hypafix Adhesive Fleece 2,5 cmx10m rulle i dag, og drag fordel af vores hurtige og pålidelige forsendelsestjenester for at få den leveret lige til dit dørtrin!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice