Beeovita

Vapro Plus Pocket CH14 40cm 25 stk

VaPro Plus Pocket CH14 40cm 25 Stk

  • 351.29 USD

På lager
Cat. F
Tilgængelige 17 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 25
Lagertemperatur min 15 / max 30 ℃
Medicinsk udstyr

Beskrivelse

Vapro Plus Pocket CH14 40cm 25 stk

Vapro Plus Pocket CH14 40cm 25 stk er et højkvalitetsprodukt, der giver en effektiv løsning til sårlukning i den medicinske industri. Dette produkt er designet til at blive brugt af læger, herunder læger, sygeplejersker og kirurger, som har brug for pålidelige, effektive og hygiejniske sårlukningsprodukter.

Vapro Plus Pocket CH14 40cm 25 stk er lavet af førsteklasses kirurgisk rustfrit stål, som sikrer fremragende holdbarhed, styrke og modstandsdygtighed over for korrosion. Produktet er designet til at være let og kompakt, hvilket gør det nemt at håndtere og manøvrere i alle medicinske omgivelser. Produktets lille størrelse gør det ideelt til brug i operationer og andre procedurer, der kræver præcision og nøjagtighed.

CH14 40 cm-produktet kommer i en pakke med 25, hvilket gør det til en overkommelig og praktisk mulighed for læger, der har brug for at have en konstant forsyning af sårlukningsprodukter ved hånden. Vapro Plus Pocket CH14 er nem at bruge med en simpel placeringsteknik, der reducerer risikoen for infektion og komplikationer forbundet med sårlukning.

Produktet er designet til at blive brugt med præcision og nøjagtighed takket være dets skarpe, spidse spidser og glatte handlingsmekanisme. Dette gør det til en værdifuld vare for alle, der søger pålideligt medicinsk udstyr til en overkommelig pris. Vapro Plus Pocket CH14 40cm 25 stk er også nem at opbevare og transportere, hvilket gør den til et ideelt valg for læger, der rejser ofte på arbejde.

Samlet set er Vapro Plus Pocket CH14 40 cm 25 stk. et ideelt produkt, der giver fremragende værdi for pengene, pålidelige resultater og overlegne patientresultater. Det er et produkt, som læger kan stole på til deres sårlukningsbehov.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice