Beeovita

Nutergia Ergysport Effort barre Abrikos 25 g

Nutergia Ergysport Effort barre Abricot 25 g

  • 10.98 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: NUTRAMEX SARL
  • Model nummer: 6299508
  • EAN 3401597361975

Beskrivelse

Nutergia Ergysport Effort barre Abricot 25g

Oplev et udbrud af energi med Nutergia Ergysport Effort barre Abricot 25g. Denne lækre energibar er designet til at give en hurtig og effektiv energikilde under fysisk aktivitet. Det er et bekvemt og praktisk valg for atleter, fitnessentusiaster og alle, der har brug for et ekstra boost af energi under træning.

Nutergia Ergysport Effort barre Abricot 25g er lavet med ingredienser af høj kvalitet for at hjælpe med at understøtte ydeevne, bekæmpe træthed og reducere muskelskader. Hver bar er spækket med kulhydrater fra rissirup og agavesirup, som hurtigt absorberes af kroppen for at give et hurtigt energiboost. Den indeholder også abrikoser, mandler og hasselnødder for at give en god kilde til vitaminer og mineraler.

Nutergia Ergysport Effort barre Abricot 25g er perfekt til brug før, under eller efter fysisk aktivitet. Den er nem at bære og kan indtages på farten for et hurtigt energiboost. Denne energibar er fri for kunstige farver, konserveringsmidler og gluten, hvilket gør den til et perfekt valg for dem med diætrestriktioner.

Lad ikke træthed og mangel på energi bremse dig under din træning. Prøv Nutergia Ergysport Effort barre Abricot 25g og oplev fordelene ved en energibar af høj kvalitet designet til at understøtte ydeevne og restitution.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice