Beeovita
Difrax Nuggi Dental 0-6M Night silikone
Difrax Nuggi Dental 0-6M Night silikone

Difrax Nuggi Dental 0-6M Night silikone

Difrax Nuggi Dental 0-6M Night Silikon

  • 13.28 USD

Overlager
Cat. S
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: DLS IMPORT SARL
  • Model nummer: 6226165
  • EAN 8711736053421

Beskrivelse

Difrax Soother Dental 0-6M Night Silicone

Difrax Soother Dental 0-6M Night Silicone er den perfekte løsning til din babys beroligende behov. Denne sut er designet til at understøtte den naturlige udvikling af dit barns tænder og tandkød. Suttens unikke tandform stimulerer udviklingen af ​​ganen, tungen og kæbemusklerne.

Silikonematerialet, der bruges i konstruktionen af ​​denne sut, er blødt og behageligt for din baby. Materialet er også fri for skadelige stoffer, såsom BPA, så du kan være sikker på din babys sikkerhed, mens du bruger denne sut.

Difrax Soother Dental 0-6M Night Silicone har en glød-i-mørke-effekt for nem placering i mørket. Denne funktion sikrer, at din baby nemt kan finde sutten, hvis den vågner grædende midt om natten.

Med sit kompakte og lette design er denne sut nem at bære rundt på og opbevare. Den er også nem at rengøre og sterilisere, hvilket sikrer, at din baby altid har en hygiejnisk sut at bruge.

Samlet set er Difrax Soother Dental 0-6M Night Silicone et fremragende valg for forældre, der leder efter en pålidelig og sikker sut til deres babys lindrende behov.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice