Beeovita
PureFit Protein Bar Toffee Crunch 100 % vegansk 15 x 57 g
PureFit Protein Bar Toffee Crunch 100 % vegansk 15 x 57 g

PureFit Protein Bar Toffee Crunch 100 % vegansk 15 x 57 g

PureFit Protein Bar Toffee Crunch 100 % Vegan 15 x 57 g

  • 104.82 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Vi præsenterer PureFit Protein Bar Toffee Crunch, en lækker og nærende snack, der er 100 % vegansk. Hver æske indeholder 15 barer, der hver vejer 57 g, hvilket gør den til den perfekte snack på farten til at holde dig energisk i løbet af dagen.

PureFit Protein Bar Toffee Crunch er en fantastisk kilde til protein, hvor hver bar indeholder 18 g protein. Dette gør den til en ideel snack til at skabe muskelmasse og hjælpe med restitution efter træning. Derudover er det en glutenfri snack, der er perfekt til dem med glutenallergi eller overfølsomhed.

Toffee Crunch-smagen er overbærende og tilfredsstillende med en rig og smøragtig toffeesmag blandet med sprøde nødder. Baren er lavet med helt naturlige ingredienser, inklusive økologisk brun risprotein, som giver en komplet aminosyreprofil sammen med andre essentielle næringsstoffer. De har også lavt sukkerindhold og indeholder kun 2g sukker pr. bar.

PureFit Protein Bar Toffee Crunch er ikke kun godt for din krop, men det er også en miljøvenlig snack. Barerne er lavet med bæredygtige ingredienser, der er gode for planeten, hvilket gør det til et miljøbevidst valg.

Samlet set er PureFit Protein Bar Toffee Crunch en lækker, nærende og skyldfri snack, som alle kan nyde. Uanset om du ønsker at opbygge muskler, tabe dig eller bare har brug for en hurtig og nem snack på farten, er PureFit Toffee Crunch Protein Bar det perfekte valg. Bestil din kasse i dag og oplev den lækre, helt naturlige, glutenfri godhed!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice