Beeovita

Diatest hurtigtest Easyreader HCG Check3 Serum Plasma 5 stk

Diatest Schnelltest Easyreader HCG Check3 Serum Plasma 5 Stk

  • 158.83 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Diatest Rapid Test Easy Reader HCG Check3 Serum Plasma 5 stk.

Leder du efter en hurtig og pålidelig måde at teste for graviditet på? Diatest Rapid Test Easy Reader HCG Check3 Serum Plasma 5 Stk er den perfekte løsning. Dette graviditetstestsæt er designet til at give nøjagtige resultater på blot et par minutter.

Den Diatest Rapid Test Easy Reader HCG Check3 Serum Plasma 5 stk indeholder fem teststrimler og en brugervenlig læser. Indsæt blot teststrimlen i læseren, tilsæt en lille mængde urin og vent på, at resultaterne vises på det digitale display. Læseren giver klare og letlæselige resultater med en nøjagtighed på op mod 99%.

Den Diatest Rapid Test Easy Reader HCG Check3 Serum Plasma 5 stk er designet til brug med serum eller plasma, hvilket gør den ideel til medicinske klinikker og hospitaler. Testen er følsom over for lave niveauer af hCG (humant choriongonadotropin), det hormon, som kroppen producerer under graviditet.

Den Diatest Rapid Test Easy Reader HCG Check3 Serum Plasma 5 Stk er også utrolig nem at bruge, selv for førstegangsbrugere. Teststrimlerne er individuelt pakket ind for nemheds skyld, og læseren giver instruktioner på skærmen til at udføre testen. Det bedste af det hele er, at der ikke er behov for at sende testen til et laboratorium eller vente på resultater – brugere kan få nøjagtige resultater på få minutter.

Med sin nøjagtighed, bekvemmelighed og letlæselige resultater er Diatest Rapid Test Easy Reader HCG Check3 Serum Plasma 5 Pcs et fremragende valg for alle, der leder efter en pålidelig og hurtig graviditetstest.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice